Zaštita od sunca

Spoj korisnog i lijepog

Nadgradna roletna

Naše rolete montirane sprijeda ugrađuju se u zid ili u okvir prozora. Roletna kutija može biti u istoj razini s fasadom ili se isticati uz vizualni dojam.        Značajno smanjuju gubitak energije, kako na novogradnji tako i na starijim zgradama.

Predmontažna roletna

Naše rolete za gornje montiranje optimizirane su za ugradnju te se prethodno ugrađuju na vaše nove prozore. Ugrađuju se kao jedna cjelina i u jednom koraku, što donosi uštedu troškova; bilo da je riječ o novogradnji ili obnavljanju starije zgrade.    Ovisno o modelu, vaše stare roletne kutije moguće je modernizirati iznutra te ponovno koristiti.

Raffstore roletna

Naše vanjske raffstore žaluzine i žaluzine usmjeravaju dnevno svjetlo i doziraju ga. Osim toga djeluju i kao „međuspremnik klime“. Tako fleksibilno upravljanje zaštitom od sunca i vremenskih utjecaja postaje jedan od odlučujućih kriterija udobnosti u svim stambenim i radnim prostorima

Komarnici

Omogućuju cirkulaciju svježeg vazduha, a istovremeno spriječavaju ulaz insekata u prostorije. Komarnici postavljeni na prozore ili vrata uspješno će sprečiti ulazak komaraca i ostalih insekata i tako učiniti Vaše prostorije udobne za boravak i u ljetnjim noćima.

Modeli roletni

Model 1

Model 2

Model 3

Model 4

Model 5

Model 6