Naši proizvodi

Svaki naš proizvod izrađen je s ljubavlju.

ULAZNA VRATA

Prvi dojam je iznimno važan

Ulazna vrata o PVC-a su gotovo bez održavanja i imaju vijek trajanja od 30 godina. Današnja tehnologija nudi izvanredne vrijednosti toplinske izolacije, zaštite od buke i protuprovalne zaštite i veliki potencijal uštede energije.

STAKLENE FASADE

Kombinacija estetike i kvaliteta.

Suvremena arhitektonska rješenja, prije svega za reprezenta- tivne poslovne objekte ali i šire, uz sve više staklenih površi- na u izradi vanjskih fasada uvjetovala su da se naša ponuda kompletira čitavim spektrom aluminijskih fasada, od kon- tinuiranih, polustrukturalnih i strukturalnih pa do element fasada.

ZAŠTITA OD SUNCA

Spoj korisnog i lijepog.

Sistemi za zaštitu od sunca (brisoleji)se koriste za djelomično ili potpuno zasjenjivanje fasadnih ploha. Lamele brisole- ja mogu biti orijenirane vodoravno ili okomito. Reguliranje lamela može biti ručno ili elektronski.

ALU OGRADE I KAPIJE

Ogradite se kraljevski.

Ove ograde ne zahtjevaju bilo kakavo održavanje osim redovitog čišćenja.Proizvodimo krilne i klizne kapije od aluminija,čeličnih cijevi i alukobonda.Otvaranje krila je moguće pomoću elektromotora sa daljinskim upravljanjem ili mehanički.U slučaju nestanka struje vrlo lako se prelazi na režim ručnog otvaranja.

PROZORI

Prozor...i još više od toga

Zaštita klime nema alternativu! I mi smo ponosni na činjenicu da naši energetski štedljivi prozori tome značajno doprinose. Jer onaj tko želi sniziti energetske potrebe zgrade mora početi s prozorima. U prosjeku oko 8 % površine ovojnice zgrade čine prozori, ali prouzokuju skoro 40 % toplinskih gubitaka.

KLIZNE STIJENE

Kombinacija estetike i kvaliteta.

Klizna vrata omogućuju tečni prijelaz na balkone i vrtove: Prostor za stanovanje i vrt postaju jedno. Doživite sasvim novi komfor stanovanja.

GARAŽNA I INDUSTRIJSKA VRATA

Svaki dio doma je važan.

U našoj ponudi garažnih vrata imamo nekoliko vrsta vrata. Jedna od najkvalitetnijih su sekcijska garažna vrata ili segmentna garažna vrata. To su termo izolirana vrata, debljine panela 42 milimetra.

EL. MOTORI I AUTOMATIKA

Automatizujte Vaš dom.

Automatski sistemi za ulaze u stambene i industrijske objekte, parkinge i kontrolu pristupa.