O nama

Izbor stila življenja

MI SMO SPECIJALISTI ZA PROZORE I VRATA

Alumont d.o.o. Mravići, općina Doboj Jug dobitnik je priznanja za najbrže rastuću kompaniju u svom sektoru za 2018. godinu po izboru Poslovnih Novina. Da to nije slučajnost, govori i činjenica da nakon osnivanja firme 2015. godine kontinurirano ulaganje u proizvodne procese, ljudske resurse i kapacitete proizvodnje tržište a samim tim i kupci u veoma kratkom vremenskom periodu prepoznali su firmu Alumont kao stabilnog i pouzdanog partnera u segmentu proizvodnje pvc i alu sistema.

Kompletan sistem podrške kupcima, dizajniranja i pripreme projekata vrši se u prodajnom objektu u Žabljaku, općina Usora gdje se nalazi i izložbeni salon ove kompanije dok se proizvodnja visokokvalitetnih pvc i alu sistema vrši u proizvodnom pogonu ove firme u Mravićima, općina Doboj Jug.

Alumont pruža kvalitetnu, profesionalnu i široku lepezu proizvoda PVC I ALU sistema kao što su: ulazna vrata, prozori, staklene fasade, klizne stijene, zaštita od sunca, garažna i industrijska vrata, ograde i kapije, el. motori i automatika.

Sav asortiman se izrađuje od visokokvalitetnih i trenutno na tržištu najkvalitetnijih profila SCHUCO čiji smo ponosni partner!

Dokaz naše kvalitete jeste i izvoz naših proizvoda u omjeru 80% na prostor EU tržišta (Austrija, Švicarska, Njemačka, Holandija) dok ostali dio plasiramo na BH tržište kupcima koji zahtjevaju neprikosnoveni kvalitet ALU I PVC sistema.

Osim vlastitog uspjeha trudimo se kontinuirano da smo i društveno odgovorna kompanije konstantnim ulaganjem, sponzorstvom i zapošljavanjem da se na određeni način odužimo sredini u kojoj poslujemo.

430

Završenih projekata

380

Zadovoljnih korisnika

13

Projekata u toku

6

Certifikata

Naši partneri

Naša strategija je jednostavna, mi nudimo kvalitetne, pouzdane proizvode profesionalcima iz industrije ali ono sto nas odvaja od konkurencije je fokus na korisnički servis.